Meteen naar de inhoud

Triathlon kleding bedrukken

custom teamwear

triathlon kleding laten bedrukken

Bij Doltcini kun je eenvoudig trisuits op maat laten maken met logo’s van je sponsoren of je eigen bedrijf. Al vanaf hele kleine aantallen is het mogelijk om je eigen trisuits te laten ontwerpen.

Hoe werkt trisuits bedrukken?*

Het bedrukken van triathlon kleding werkt eigenlijk heel simpel. 

STAP 1: Je downloadt het template waarop met nummers diverse plekken op de kleding worden aangegeven die je kunt bedrukken.

STAP 2: Je levert de logo’s bij ons aan die op jouw trisuits mogen.

STAP 3: Geef de maten en de aantallen door van de trisuits die je wil bestellen. 

STAP 4: Je ontvangt van ons een design hoe jouw trisuits eruit komen te zien met de logo’s die je hebt aangeleverd en op de plekken die jij daarvoor hebt uitgezocht. Na goedkeuring van de designs gaan we direct voor je aan de slag om de trisuits op maat te maken.

*Trisuits worden in de fabriek op maat gemaakt. Je ontvangt dus geen pak met een bedrukking erop, maar de logo’s worden in de stof gedrukt in de fabriek.

Kwaliteit

Doltcini beschikt over een eigen productie met de beste materialen zoals YKK ritsen, comfortabele stoffen en fijne naden. Comfortabel, luchtig in de zomer en warm voor de winter.

Maatvorm

Kleding moet natuurlijk wel lekker zitten. Met jarenlange ervaring en real life tests zijn we tot het beste resultaat gekomen. Voor ieder lichaam biedt Doltcini de ideale pasvorm.

uniek design

Ook het oog wil wat. De basiscollectie is gebaseerd op de laatste trends. Liever een eigen ontwerp? Onze designers maken van jouw wensen een pracht tenue met ongekende details.

Veelgestelde vragen

Wanneer je het design hebt goedgekeurd, duurt het ongeveer 6 tot 8 weken om jouw unieke design te produceren. Je ontvangt van ons uiteraard bericht wanneer je bestelling klaar is en naar je onderweg is.

Jazeker. Je kunt bij ons de logo’s aanleveren die op je trisuit moeten, zodat wij kunnen kijken waar deze logo’s het mooiste tot hun recht komen. We sturen je dan gewoon het design op en na goedkeuring gaat het naar de fabriek.

Het ruilen of retourneren van op maat gemaakte producten is helaas niet mogelijk. Deze producten zijn speciaal voor jou gemaakt en kunnen hierdoor niet teruggestuurd worden. 

Er kunnen een heleboel logo’s op een tenue. De exacte aantallen zijn afhankelijk van de afmetingen van het logo en de afmetingen van de opdrukken evenals de positie van de logo’s.

Andere vragen?

Heb je vragen over onze trisuits op maat?

5/5
Working out in this Gym has been one of the best decisions I have ever made for my fitness. Really love the positive vibes and friendly atmosphere.
Albert Garrett