Meteen naar de inhoud

RESELLER WORDEN

DOLTCINI iN JOUW WINKEL

Heb je een bedrijf of winkel en wil je het assortiment graag uitbreiden met Doltcini items? Dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Vertel ons iets meer over jezelf en je bedrijf of webshop, dan maken we graag een afspraak met je.

WAAROM DOLTCINI?

Doltcini heeft ruim 25 jaar ervaring in de wielersport. Op basis van deze ervaring en het volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van functionele materialen en toebehoren worden onze producten steeds verder geoptimaliseerd qua pasvorm en ben je bij Doltcini aan het juiste adres voor de nieuwste materiaal trends.

KWALITEIT

Doltcini beschikt over een eigen productie met de beste materialen zoals YKK ritsen, comfortabele stoffen en fijne naden. Comfortabel, luchtig in de zomer en warm voor de winter.

SERVICE & SUPPORT

Persoonlijk contact, advies en raad waar nodig. Onze experts ondersteunen waar nodig en onze grafisch ontwerper maakt gratis jouw custom wieleroutfit.

PASVORM

Kleding moet natuurlijk wel lekker zitten. Met jarenlange ervaring en real life tests zijn we tot het beste resultaat gekomen. Voor ieder lichaam biedt Doltcini de ideale pasvorm.

UNIEK DESIGN

Ook het oog wil wat. De basiscollectie is gebaseerd op de laatste trends. Liever een eigen ontwerp? Onze designers maken van jouw wensen een pracht tenue met ongekende details.

FIETSKLEDING

Door jarenlange ervaring is Doltcini dé partij voor jouw wielerkleding. Professionele wielrenners, veldrijders en mountainbikers dragen met trots fietskleding van Doltcini.

TRIATHLON KLEDING

Naast fietskleding maakt Doltcini ook comfortabele triathlon kleding waarmee je vanuit het water zo op de fiets stapt. Dames en heren, met of zonder mouwen. Perfect voor onder je wetsuit!

EIGEN ONTWERP

Eenheid uitstralen met collega's. Wielertenue voor de vriendenclub. Custom sportoutfit voor je teamgenoten. Doltcini levert maatwerk sportkleding vanaf 10 kledingstukken. Het ontwerp is gratis!

eIGEN ONTWERP IN DE WINKEL

GRATIS ONTWERP

Doltcini levert gratis het ontwerp van jouw wielertenue.

KIES ZELF

Kies zelf welk logo op welke plek komt. Onze grafisch ontwerper tekent jouw gratis ontwerp.

SAMPLE

Na akkoord van jouw digitaal ontwerp gaat je bestelling in prodcutie, 6 of 8 weken later ontvang jij je fietskleding op maat.

aan de slag

Info en/of bestellen? Mail ons!