Meteen naar de inhoud

oN TOUR

KOM JE ONS TEGEN?

Regelmatig is Doltcini te vinden bij diverse events. Als sponsor, deelnemer of informatieve bron. Onze fotograaf schiet de tofste foto’s en deze plaatsen wij op de socials. Wil jij Doltcini als partner toevoegen aan jouw event? Neem dan contact op!

FIETSKLEDING

Door jarenlange ervaring is Doltcini dé partij voor jouw wielerkleding. Professionele wielrenners, veldrijders en mountainbikers dragen met trots fietskleding van Doltcini.

TRIATHLON KLEDING

Naast fietskleding maakt Doltcini ook comfortabele triathlon kleding waarmee je vanuit het water zo op de fiets stapt. Dames en heren, met of zonder mouwen. Perfect voor onder je wetsuit!

EIGEN ONTWERP

Eenheid uitstralen met collega's. Wielertenue voor de vriendenclub. Custom sportoutfit voor je teamgenoten. Doltcini levert maatwerk sportkleding vanaf 10 kledingstukken. Het ontwerp is gratis!

JOUW EIGEN
FIETSTENUE

GRATIS ONTWERP

Doltcini levert gratis het ontwerp van jouw wielertenue.

KIES ZELF

Kies zelf welk logo op welke plek komt. Onze grafisch ontwerper tekent jouw gratis ontwerp.

SAMPLE

Na akkoord van jouw digitaal ontwerp gaat je bestelling in prodcutie, 6 of 8 weken later ontvang jij je fietskleding op maat.

aan de slag

Info en/of bestellen? Mail ons!

hOE ZIT DIT DAN?

Wanneer je het design hebt goedgekeurd, duurt het ongeveer 6 tot 8 weken om jouw unieke design te produceren. Je ontvangt van ons uiteraard bericht wanneer je bestelling klaar is en naar je onderweg is.

Jazeker. Je kunt bij ons de logo’s aanleveren die op je tenue moeten, zodat wij kunnen kijken waar deze logo’s het mooiste tot hun recht komen. We sturen je dan gewoon het design op en na goedkeuring gaat het naar de fabriek.

Het ruilen of retourneren van op maat gemaakte producten is helaas niet mogelijk. Deze producten zijn speciaal voor jou gemaakt en kunnen hierdoor niet teruggestuurd worden. 

Er kunnen een heleboel logo’s op een tenue. De exacte aantallen zijn afhankelijk van de afmetingen van het logo en de afmetingen van de opdrukken evenals de positie van de logo’s.