Meteen naar de inhoud

Over Doltcini

Doltcini Sportswear is een sportkleding producent uit Herzele – België.
We zijn gespecialiseerd in het sublimeren en produceren van o.a. wieler,- triathlon,- en running kleding. De sublimatie techniek staat toe om voor onze klanten unieke producten te produceren, waarbij er geen beperkingen bestaan ten aanzien van design, kleuren en logo applicaties.

Het Doltcini Team heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in de wielersport.
Op basis van onze ervaringen met professionele sporters en het op de voet volgen van de laatste ontwikkelingen op vlak van functionele materialen en toebehoren worden onze producten steeds verder geoptimaliseerd qua pasvorm en nieuwste materiaal trends.

Deze hoge eisen trekken we ook door naar de recreatieve wielersport, waarbij steeds gestreefd wordt een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding te kunnen aanbieden. Vanuit onze eigen productie unit in Europa staan we garant voor een uitstekende kwaliteit, flexibele bestelhoeveelheden, korte doorlooptijden en een hoge mate van leveringsbetrouwbaarheid. We streven er naar om te allen tijde de wensen van onze klanten zo goed en vlot mogelijk te laten verlopen en op te volgen.

Ons design team ondersteunt de klanten bij het realiseren van unieke producten. Naast de custom made productie mogelijkheden, brengt Doltcini Sportswear elk jaar een zomer- en wintercollectie uit, welke wordt aangeboden door een netwerk van gespecialiseerde fietsenwinkels. Bovendien bestaat er een never out of stock standaard collectie,waarin men alle basis modellen en accessoires voor de fervente individuele wielrenner terugvindt.