Meteen naar de inhoud

zendinen & retour doltcini.nl

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw bestelling

Bestellingen worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL. In drukke periodes kan dit soms wat langer zijn. Levertijden zijn een richtlijn, Doltcini.nl heeft dan ook ten alle tijden het recht om af te wijken van deze levertijden, indien dit wordt veroorzaakt door oorzaken waar Doltcini.nl geen invloed op heeft, zoals weersomstandigheden, systeemfouten, problemen vanuit derden partijen (leveranciers, koeriers) en andere onvoorziene omstandigheden. 

Heeft de klant verzuimd het juiste of volledige adres in te vullen, dan is de kans aanwezig dat de bestelling niet bij de klant aankomt. De te maken kosten om de bestelling nogmaals te verzenden zijn voor de klant. De te maken kosten betreffen het gehele verzendproces, de producten en verzendkosten.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. 

Onze verpakkingen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retourneren of ruilen 

Let op: De kosten van retourneren komen voor rekening van de klant. Doltcini.nl zal deze kosten enkel vergoeden wanneer er een verkeerde levering is uitgevoerd (lees: ander geleverd product dan besteld of een beschadigd product).

Wil je je bestelling retourneren of omruilen?

Stuur ons een mail naar info@doltcinil.nl met daarin je bestelnummer, het te ruilen artikel en bank- en adresgegevens. Geef ook even aan of je het geld terug wenst te ontvangen of dat je een ander product uit wilt kiezen.

Artikelen in de sale kunnen helaas niet geruild of geretourneerd worden.

Wij zullen niet storneren of omruilen voordat wij het pakketje hebben ontvangen.

Stuur jij je hele bestelling retour om deze te laten storneren? In dat geval zullen wij de eerste verzendkosten ook storneren.

Wil je deze niet laten storneren, maar laten omruilen? Dan zullen wij de verzendkosten van het nieuwe pakketje op ons nemen, zodat jij geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Let op: Het kan tot wel 14 werkdagen duren totdat een pakketje bij ons aankomt na verzending. Hierna zullen wij je retour zo snel mogelijk verwerken.