Meteen naar de inhoud

Fietskleding bedrukken

B-Sports-Doltcini

custom teamwear

Vanaf 10 stuks maken we custom designs voor jouw club, sportteam of vriendengroep. Je hebt al een gepersonaliseerd fietsshirt vanaf € 37,50!

Hoe werkt 't?

Ga direct aan de slag met ons handige stappenplan. Neem zelf de regie in handen door aan te geven welke logo’s je op welke plek wil hebben, of laat onze designers nadenken over een mooi ontwerp voor jouw shirt. Volg de stappen en laat je eigen shirt ontwerpen! Scroll snel verder en check ons stappenplan.

Stappenplan

Het ontwerpen van jouw sportkleding is heel eenvoudig. Je bent slechts 4 stappen verwijderd van fietskleding met je eigen logo.

STAP 1: Download het template om te zien op welke plaatsen we je logo(‘s) kunnen drukken.

STAP 2: Lever de logo’s aan die je op je sportkleding wil laten bedrukken en laat ons met cijfers weten waar deze logo’s gedrukt mogen worden.

STAP 3: Kies welke kleding je wil laten bedrukken. Daarbij zijn aantallen, kleuren en maten belangrijk om door te geven.

STAP 4: Je ontvangt op basis van de door jou verschafte informatie een voorstel van ons. Daarin zit het design zodat je al een beeld hebt hoe het eruit komt te zien. Bij goedkeuring van het design gaan de machines aan de slag en wordt jouw kleding bedrukt.

Eigen design vanaf 10 stuks

Je hoeft bij Doltcini geen mega aantallen af te nemen. Je hebt de keuze om te combineren. Wil je graag 4 broeken, 4 shirts met korte mouw en 2 met lange mouw? Geen probleem. Samen stellen we jouw assortiment van A tot Z compleet samen, helemaal naar wens.

Veelgestelde vragen

Wanneer je het design hebt goedgekeurd, duurt het ongeveer 6 tot 8 weken om jouw unieke design te produceren. Je ontvangt van ons uiteraard bericht wanneer je bestelling klaar is en naar je onderweg is.

Jazeker. Je kunt bij ons de logo’s aanleveren die op je tenue moeten, zodat wij kunnen kijken waar deze logo’s het mooiste tot hun recht komen. We sturen je dan gewoon het design op en na goedkeuring gaat het naar de fabriek.

Het ruilen of retourneren van op maat gemaakte producten is helaas niet mogelijk. Deze producten zijn speciaal voor jou gemaakt en kunnen hierdoor niet teruggestuurd worden. 

Er kunnen een heleboel logo’s op een tenue. De exacte aantallen zijn afhankelijk van de afmetingen van het logo en de afmetingen van de opdrukken evenals de positie van de logo’s.

ik heb toch nog een vraag

geen probleem, we helpen je graag!